1u91fnr4 Logo

Dertli Divani´s „Muabbet Bendi“

Lutherkirche, Köln  Cum. 03.12.2022   20:00

Bilet seçimi

tek fiyatAdetToplam Fiyat
Cum. 03.12.2022

Maliyet: 20,00 Euro Sayısı
Toplam tutar:0 Ürünler0,00 Euro
Ön reservasyon ücreti:
Tüm islem maliyetleri dahildir.
Ara toplam:
Tüm fiyatlara KDV dahildir.

Dertli Divani ist ein „Baba“, ein alevitischer Geistlicher, der sein Leben dem Weg gewidmet hat. Auf diesem Weg leitete er schon unzählige alevitische „Gottesdienste“, so genannte Cems. Aufgrund seiner Bemühungen und seiner jahrelangen Arbeit für den Erhalt der „Alevitischen- Bektaschi Traditionen“ wurde er von der UNESCO als lebendiges Weltkulturerbe ausgezeichnet. Seine Auftritte gleichen keinem normalen Konzert, es sind Zusammenkünfte. Diesmal kommt er mit den Zuhörern in der Lutherkirche zusammen.

Dertli Divani hat sieben Alben veröffentlich, wobei das letzte seiner 30-jährigen Karriere gewidmet wurde.

Wegbeschreibung Dertli Divani´s „Muabbet Bendi“

• Cum. 03.12.2022   20:00

Alıcı

Isim
Soyisim
Sokak
Ev Numarası
Posta kodu
Şehir
Ülke
E-Posta
E-Posta tekrar et

Yasal

İsteğe bağlı

Siparişe genel bakış

BiletFiyatToplam Fiyat
Indirim:
Sert bilet:Sert bilet + hediye paketleme:
baskı ve nakliye dahil
Ön reservasyon ücreti:
Tüm islem maliyetleri dahildir.
Kupon:
KDV dahil toplam:
Not: ticket i/O GmbH, sunulan etkinliğin organizatörü değildir. Etkinlik, biletlerin de düzenleyicisi olan organizatör tarafından gerçekleştirilir. ticket i/O GmbH, sadece organizatör adına biletlere aracılık eder. Organizatör Südstadt Leben e. V., Martin-Luther-Platz 4, 50677 Köln

Ödeme sekli