23dhrcxt Logo

GLOBAL DIFFUSION -VOICE OF CHANGE- HANI MOJTAHEDY: „DIE REBELLIN“

Lutherkirche (Köln), Köln  Sun. 17/11/2019   18:00

Ticket selection

TicketSingle PriceAmountTotal price

Costs: 18,00 Euro Amount: 0,00 Euro
Ticket price in total:0 Tickets0,00 Euro
Booking fee:
inclusive all service fee and transaction costs
Subtotal:
All prices are including Tax
  back

Aus einer religiösen Familie stammend, hat Hani Mojtahedy ihre künstlerische Karriere im Jahr 2000 im Sanandaj begonnen. Als Angehörige der kurdischen Minderheit und Sängerin war es ihr schon früh klar, dass sie für ihre Sehnsucht und ihre Berufung Opfer bringen musste und so verließ sie 2004 ihr Geburtsland Iran.
Unter anderem aufgrund des öffentlichen Gesangsverbots für Frauen.

Ihre im Exil entstandenen Lieder enthalten Elemente aus Jazz, kurdischer und persischer Musik und erreichen Menschen aus den kurdischen Gebieten der gesamten Region.

Von ihrer neuen Heimat Deutschland aus eroberte ihre Musik viele kurdische Herzen in Iran und Irak, Türkei und Syrien. 2018 reiste sie in das irakische Kurdistan und sammelte in mehreren Benefizkonzerten Gelder für die befreiten jesidischen Frauen, die zuvor vom IS entführt worden waren.

Besetzung:
Hani Mojtahedy, Vocals & Quartett Band

Wegbeschreibung GLOBAL DIFFUSION -VOICE OF CHANGE- HANI MOJTAHEDY: „DIE REBELLIN“

• Lutherkirche (Köln)

• Sun. 17/11/2019   18:00

Payment method

Please choose the preferred payment option.

Please have your credit card details ready so that the booking is not cancelled due to a timeout. Depending on the invoice amount and bank institute, a 3D Secure security procedure is required to protect you against fraud.

Please have your account number and Online Banking PIN ready for payment processing. Your order will be sent immediately.

After the successful booking we will send you the transfer data by email. Please note that this is a Dutch payment service provider.

Please note that your order will not be shipped until we have received the money. In rare cases this can take up to 10 days. The debit will be made by our Dutch payment provider.

Payment via iDeal (online payment system from the Netherlands).

Payment via Paypal.

No payment method required

Order

TicketSingle PriceAmountTotal price