24n6k6d9 Logo

Subtotal:
All prices are including Tax
  back
Der bekannte Trompeter und Komponist liest aus seinem Buch:„IM INNEREN GARTEN”. Dazu musiziert er intuitiv auf Trompete, Flügelhorn und Klavier.

Der bekannte Trompeter und Komponist, musikalischer Grenzgänger par excellence, lädt ein zu einer Lesung aus seinem Buch „Im inneren Garten“. Zu den Texten musiziert er intuitiv auf Trompete, Flügelhorn und Klavier, sowie anderen Instrumenten. Er lädt das Publikum auch ein mitzutönen, mitzuschwingen, um den Lärm des Alltags hinter sich zu lassen, um ganz einzutauchen in die Musik, Texte und in meditative Stille. Das befreit die Quelle der Kraft in uns.
Lassen Sie sich berühren vom WORT, vom großen KLANG gemeinsamen Singens, und von der STILLE. Willkommen!

Wegbeschreibung WORT - KLANG - STILLE: Ein inspirierender Abend mit Markus Stockhausen

• Lutherkirche (Köln)

• Wed. 18/09/2019   19:00

Payment method

Please choose the preferred payment option.

Please have your credit card details ready so that the booking is not cancelled due to a timeout. Depending on the invoice amount and bank institute, a 3D Secure security procedure is required to protect you against fraud.

Please have your account number and Online Banking PIN ready for payment processing. Your order will be sent immediately.

After the successful booking we will send you the transfer data by email. Please note that this is a Dutch payment service provider.

Please note that your order will not be shipped until we have received the money. In rare cases this can take up to 10 days. The debit will be made by our Dutch payment provider.

Payment via iDeal (online payment system from the Netherlands).

Payment via Paypal.

No payment method required

Order

TicketSingle PriceAmountTotal price