24r44x4v Logo

Maliyet: 17,00 Euro Sayısı
Toplam tutar:0 Ürünler0,00 Euro
Ön reservasyon ücreti:
Tüm islem maliyetleri dahildir.
Ara toplam:
Tüm fiyatlara KDV dahildir.

Das Orchester Südstadt Tango ist ein “Orchesta NO Tipica”, das sich im Frühjahr 2010 unter der Leitung des Kölner Bandoneonisten und Tangomusikers Stephan Langenberg gegründet hat. Die Besetzung besteht aus 15-20 Musikern, die Instrumente wie Bandoneon, Akkordeon, Geige, Kontrabass, Klavier, Flöte, Klarinette, Saxophon und Gesang in das Ensemble einbringen. Kern und Vorbild der musikalischen Ausrichtung ist der Tango Argentino mit all seinen Facetten, Untergruppierungen und weit verzweigten stilistischen Ausläufern. Das Ensemble tritt regelmäßig mit seinem Konzertprogramm oder als Live-Orchester bei Tanzveranstaltungen auf und ist für jeden Besucher ein Erlebnis.

Wegbeschreibung Orchester Südstadt Tango Tangos aus 100 Jahren

• Cum. 11.03.2023   20:00

Alıcı

Isim
Soyisim
Sokak
Ev Numarası
Posta kodu
Şehir
Ülke
E-Posta
E-Posta tekrar et

Nakliye yöntemi

Yasal

İsteğe bağlı

Siparişe genel bakış

BiletFiyatToplam Fiyat
Indirim:
Sert bilet:Sert bilet + hediye paketleme:
baskı ve nakliye dahil
Ön reservasyon ücreti:
Tüm islem maliyetleri dahildir.
Kupon:
KDV dahil toplam:
Not: ticket i/O GmbH, sunulan etkinliğin organizatörü değildir. Etkinlik, biletlerin de düzenleyicisi olan organizatör tarafından gerçekleştirilir. ticket i/O GmbH, sadece organizatör adına biletlere aracılık eder. Organizatör Südstadt Leben e. V., Martin-Luther-Platz 4, 50677 Köln

Ödeme sekli