6c7r9atm Logo

Subtotal:
All prices are including Tax
  back

Griechische und Kölsche Griechen gestalten ein Programm mit vier Akten:

1. Akt:  Opèra Chaotique - Cross Over Cabaret Show und Jazz Grooves und afrikanische Vibes, Arien und Punk Gesänge, zarte Schlaflieder und barbarische Albträume

2. Akt: Joon Laukamp Band – Folk mit Swing, Jazz, Country-Einflus

3. Akt: griechische und Kölner Musiker - griechische Musik mit Erzählungen und Poesie

4. Akt: DJ Sailor Fogg aus Berlin sorgt für ausgelassene griechisch-deutsche Stimmung

Unterstützt durch Filos, Limani, Phaedra, Cafe Sur, Astamatitos
Weitere Informationen:

Opera Chaotique

Wegbeschreibung Opèra Chaotique & Friends in 4 Akten - Ägäis trifft Colonia

• Lutherkirche (Köln)

• Sat. 22/06/2019   20:00

Payment method

Please choose the preferred payment option.

Please have your credit card details ready so that the booking is not cancelled due to a timeout. Depending on the invoice amount and bank institute, a 3D Secure security procedure is required to protect you against fraud.

Please have your account number and Online Banking PIN ready for payment processing. Your order will be sent immediately.

After the successful booking we will send you the transfer data by email. Please note that this is a Dutch payment service provider.

Please note that your order will not be shipped until we have received the money. In rare cases this can take up to 10 days. The debit will be made by our Dutch payment provider.

Payment via iDeal (online payment system from the Netherlands).

Payment via Paypal.

No payment method required

Order

TicketSingle PriceAmountTotal price