8qca6r7q Logo

Subtotal:
All prices are including Tax

Take me to Church - Tour

Durch ihre Fernsehauftritte bei ARD und ZDF im letzten Jahr ist die Singer-Songwriterin Charlotte Campbell einem Millionenpublikum in Deutschland bekannt.

Als eine nicht mehr wegzudenkende Größe in der Londoner Street Performer Szene begeistert die junge Britin Einheimische wie Touristen gleichermaßen.

Nur selten ist sie in Deutschland live zu sehen, doch nach einem grandiosen Kirchenkonzert im Herbst letzten Jahres im kleinen Örtchen Daxweiler, als sie die Kirche mit 300 Plätzen in wenigen Tagen ausverkaufte, kommt sie nun im Herbst 2019 nach Deutschland auf große "Take me to Church Tour" u.a. mit Auftritten in Karlsruhe, Frankfurt, Heidelberg und Köln.

Also nutzen Sie die Chance, sichern Sie sich Ihr Ticket und erleben Sie mit Familie und Freunden einen bezaubernden Abend mit Charlotte Campbell live beim Tourneeabschluß in der Lutherkirche in der Kölner Südstadt.

Wegbeschreibung Charlotte Campbell: Take me to Church - Tour

• Martin-Luther-Platz

• Sat. 05/10/2019   20:00

Payment method

Please choose the preferred payment option.

Please have your credit card details ready so that the booking is not cancelled due to a timeout. Depending on the invoice amount and bank institute, a 3D Secure security procedure is required to protect you against fraud.

Please have your account number and Online Banking PIN ready for payment processing. Your order will be sent immediately.

After the successful booking we will send you the transfer data by email. Please note that this is a Dutch payment service provider.

Please note that your order will not be shipped until we have received the money. In rare cases this can take up to 10 days. The debit will be made by our Dutch payment provider.

Payment via iDeal (online payment system from the Netherlands).

Payment via Paypal.

No payment method required

Order

TicketSingle PriceAmountTotal price