gk6fj6e7 Logo

Subtotal:
All prices are including Tax

Mit Live Act: Adrienne Morgan-Hammond

Wir feiern eine Super-Sommer-Party, bei der Marmor Stein und Eisen bricht...
für alle, die gerne singen - mit und ohne Text
für alle, die gerne tanzen - allein, zu zweit oder "im Pulk"

Live Act: Adrienne Morgan-Hammond
Lions Club Köln Ursula
Soroptimisten Club Köln Römerturm

Der Erlös der Veranstaltung geht an soziale Projekte u.a. an die "Lobby für Mädchen e.V.", "Kat18"

Wegbeschreibung Friday Night Fever

• Lutherkirche (Köln)

• Fri. 14/06/2019 — Sat. 15/06/2019

Payment method

Please choose the preferred payment option.

Please have your credit card details ready so that the booking is not cancelled due to a timeout. Depending on the invoice amount and bank institute, a 3D Secure security procedure is required to protect you against fraud.

Please have your account number and Online Banking PIN ready for payment processing. Your order will be sent immediately.

After the successful booking we will send you the transfer data by email. Please note that this is a Dutch payment service provider.

Please note that your order will not be shipped until we have received the money. In rare cases this can take up to 10 days. The debit will be made by our Dutch payment provider.

Payment via iDeal (online payment system from the Netherlands).

Payment via Paypal.

No payment method required

Order

TicketSingle PriceAmountTotal price